SPONSORS

DE SCHALKSE

Sfeervol restaurant van Erwin en Daniëlle Woldendorp aan de mooie rivier de Vecht.

HAMMER NUTRITION

Real endurance fuel, not candy! Gezond, natuurlijk en glutenvrij. Gegarandeerd sinds 1987.

AQUA SPHERE

Sinds 1998 ontwikkelt Aqua Sphere producten voor actieve zwemmers, triathleten en watersportliefhebbers.

BEAUMONT COMMUNICATIE

Strategische communicatie bij ruimtelijke ontwikkeling, duurzame energie, wonen & zorg en mobiliteit & verkeer.

Online Sport Coaching

Ook op afstand coaching kan je bij mij terecht. Vooral gericht op de triatleet, de hardloper of fietser. Ik werk met een klein aantal atleten omdat ik graag iedereen de aandacht wil geven die nodig is.

Ik zet in op het intensief begeleiden van triatleten- inclusief schema’s, seizoensplanning, gevraagde en ongevraagde feedback op jouw trainingen en wedstrijden, advies over sportvoeding, materiaal, wedstrijdtacktiek, welke wedstrijd past nu het echt bij je en veel meer. Deze combinatie van schema’s én intensieve begeleiding is al jarenlang de bewezen methode onder pro’s en de top van AG-groupers om stappen te maken. Meer begeleiding. Meer aandacht. Dat is waar ik in geloof.

Ik bied daarom ook twee pakketten aan:

Pakket Endurance

 • 8 weken schema*
 • Intake gesprek
 • Advies wedstrijd/seizoensplanning
 • Onbeperkt vragen over schema/trainingen via mail of whats’ app.

Maandabonnement a 69,- inclusief BTW met minimum afname van 6 maanden, daarna maandelijks opzegbaar.

Pakket Pro

 • 8 weken schema*
 • Intake gesprek
 • Advies wedstrijd/seizoensplanning
 • Onbeperkt vragen over alles wat met triatlon te maken heeft
 • Persoonlijk kracht-schema
 • Mogelijkheid tot Inspanningstest (lactaat) met lopen en fietsen
 • Mogelijkheid tot Video-opnames van zwemmen met analyse/toelichting (in Zandzee of Sijsjesberg)
 • Mogelijkheid tot Video-opnames van lopen met analyse/toelichting (op atletiekbaan AV Tempo, of personal training studio Hilversum)
 • Voedingsadvies wedstrijd en ADL
 • Continue controle/feedback (gevraagd en ongevraagd) op trainingen en testen (ook powerfiles, hartslaggrafieken ed)
 • Maandelijks voortgangsgesprek en mogelijkheid tot fysieke afspraak
 • Uitgebreide seizoensevaluatie

Maandabonnement a 139,- incl BTW met minimaal 1 jaar afname, daarna maandelijks opzegbaar.

*De 8-weken schema’s worden via Onedrive aangeboden waardoor jullie zelf remarks kunnen maken in het trainingsschema (per dag). Dat kan ik dan ook weer lezen en op basis daarvan maak ik het nieuwe schema en geef feedback op wat je gedaan hebt – en moet gaan doen. Dit betekent ook dat ik je continue kan bijsturen en andere accenten in de training kan aangeven.

Personal Training

Personal training is de manier om aan jezelf te werken. Of het doel nou is om beter te worden, sterker, fitter of wil terugkomen van blessures, een individueel programma zorgt snel voor de nodige progressie helemaal op jouw doel afgestemd.

Ik ben al meer dan 15 jaar werkzaam als personal trainer. Zowel in de sportschool als op de fiets, hardlopend of in het zwembad in kan je helpen met een op maat gericht programma om snel jouw doelen t behalen. Jouw niveau is niet belangrijk, iedereen kan zichzelf verbeteren op zijn of haar niveau. Jouw inzet is wel heel belangrijk en samen kunnen wij daar mooie doelen mee behalen.

Interesse in personal training? Neem contact met mij op.

Je kunt bij mij terecht voor:

 • Kracht training
 • Opbouw na blessure
 • Conditie training
 • Hardloop training
 • Zwem training
 • Fiets en mountainbike training

De krachttrainingen vinden plaats in Hilversum in een privé studio. De andere trainingen op locatie informeer naar de mogelijkheden.

GEAR

FIETS
FIETSSCHOENEN
EYEWEAR
RACE SUIT

Fusion Speed Suit
Tri Short + Tri Top
SLI bikeskin

BIO

Geboren 20-9-1986, Weesp
Woonplaats Hilversum
Beroep Personal Trainer en Endurance Trainer
Vereniging TTW Weesp
Getrouwd met Tiffany Overmars- de Beer
Inspiratiebronnen Christiano Ronaldo, Michael Jordan

Wie is Steff

Wie is Steff 

Van jongs af aan verslaafd aan sport met een voorliefde voor waterpolo, voetbal en gewichtheffen. Daarnaast vele andere sporten uitgeprobeerd. Op 25-jarige leeftijd gedebuteerd op de triatlon – uiteraard op het WK Weesp mijn geboorteplaats. Wat begon als een grap is uitgegroeid tot een meer dan serieuze hobby. Steff heeft zich in korte tijd van krachtmens naar allround duursporter ontwikkeld- met de focus op de lange afstandstriathlon. Krachtsport blijft wel een een rode draad in zijn leven. De laatste jaren is Steff ook regelmatig te vinden op de mountainbike of andere sportieve bezigheden in de natuur.

 

Na de middelbare school is Steff Sport & Bewegen gaan studeren in Amsterdam – met als doel krachttrainer te worden. Na de opleiding wilde Steff zich verder verdiepen in de werking van het (sport) lichaam – en heeft na 4 jaar de opleiding Fysiotherapie met succes afgerond.

Deze twee opleidingen én zijn duursportervaring zijn de inhoudelijke basis voor zijn baan als Personal Trainer en Endurance Trainer. Omdat Steff zowel medisch als sportief geschoold is en zowel met krachtsport als duursport een hoge eigen vaardigheid heeft bereikt kan hij andere mensen uitstekend helpen met zijn of haar doel. De kennis is aanwezig alsmede de ervaring zowel als atleet en als coach.

Steff traint en coacht vooral mensen in de regio ’t Gooi individueel én in groepsverband. Tegelijkertijd geeft hij clinics voor bedrijven in het hele land.

Bij Steff kun je terecht voor kracht- of duursportschema’s op maat – met persoonlijke feedback tijdens de trainingsperiodes.

CONTACT

Interesse in een persoonlijke training of bedrijfs-clinic?

+31 (6) 410 46 478

s.overmars@live.nl

NEEM CONTACT OP

Neem voor meer informatie contact op: